zmrzlina-z-opocna-text zmrzlina-z-opocna-logo

Jedinečný pasterizační stroj pro cukráře. Stroj disponuje schopností několika úrovní pasterizace. Dále je možnost provádět pasterizaci čokolády, vyrábět cukrové rozvary, sirupy, vodové zmrzliny, sorbety a invertní cukry.

Stroje Carpigiani jsou jedinečné funkcí výměny tepla. Jedná se o patent Carpigiani, kdy jsou ingredience smíchány a pasterizovány uvnitř výměnného čerpadla, které je umístěno na dně vany.

  • Vyrobeno z nerezové oceli
  • Jednoduše odnímatelné
  • Podstavec na kbelík
  • Výpustní ventil lze snadno rozebrat. Směs je ohřívána, nebo chlazena i ve ventilu, což zajišťuje maximální hygienu
  • Směs se promíchává i při otevřeném víku, při zaručení maximální bezpečnosti. Suché ingredience se rychle rozpouští a netvoří hrudky
  • Tvar míchadla a jeho rychlost při míchání působí velkým tlakem na tuková tělíska, čímž získáme jemnou, krémovou zmrzlinu
  • Je možné pracovat s minimálními dávkami, aniž by hrozilo spálení směsi
  • Při elektrickém výpadku nebo přerušení přívodu vody stroj zajistí, aby nedošlo ke znehodnocení směsi. V opačném případě automaticky spustí nový cyklus pasterizace a upozornění uživatele zprávou na displeji
  • Na zahřátí jednoho litru směsi na 85 ° C a zchlazení na 4 ° C potřebujete méně než 2 minuty na 60 XPL P a méně než 1 minutu na 120 XPL P. Tato technologie zajišťuje dostatečnou úsporu času, energie a vody

Pastomaster XPL P disponuje 17-ti programy

  • 7 programů pro zmrzlinové základy
    • Nízká pasterizace 65ºC
    • Střední pasterizace 75ºC
    • Vysoká Pasterizace 85ºC
    • Pasterizace pro čokoládu 90ºC
    • Zrací cyklus
    • Sirup
    • Převrácený cukr
  • 5 programů volných
  • 5 rychlostí míchání